Ön a(z) 175924. látogató honlapunkon
Felhasználónév: Jelszó:

Kizárólagos magyarországi
vezérképviselet

Járműparkunk

Fiat Ducato


Mercedes-Benz Vito


VW Crafter


Cégtörténet

Tisztelt Partnereink!

A Kayla Sun Kft. tulajdonosa a cég jogelődjét is beleértve, 1994-től van jelen a világítástechnikai piacon. A 100 %-ban magyar tulajdonú vállalkozás 2001 óta működik a nyugat-magyarországi régióban. Testvércégünkkel (Gazdafi Electronic Kft. - Kelet-magyarország) nagy erőt fordítunk a viszonteladóink versenyképes piacon való tartására.

Jelenleg a két vállalat 26 munkavállalót foglalkoztat, de a külsős bedolgozókkal együtt több, mint 50 munkatárssal dolgozunk.

Üzletpolitikánk, hogy csak üzleteket szolgálunk ki! Vevőkörünkben sem villanyszerelők, sem végfelhasználók nem szerepelnek.

Számunkra nagyon fontos a minőségbiztosítás. Ennek köszönhetően az összes nálunk vásárolt termékre egy év cseregaranciát biztosítunk.  Folyamatosan fejlesszük termékeinket és törekszünk a megújulásra.

Saját brand nevünkkel (Kayla) az egész ország területén találkozhatnak. Professzionális nagykereskedés vagyunk. Nagy mennyiségben vásárolunk külföldi gyártóinktól az Európai Unió és Távol-Kelet területéről is egyaránt.

Termékeinket saját gépjárműparkunkkal illetve futárszolgálattal juttatjuk el 24 órán belül az ország bármely területére.

Palettánkon a villamosság termékek teljes skálája megtalálható: fényforrások, lámpatestek, vészvilágítók, fogyasztásmérő szekrények, teljes LED technológia stb. Folyamatosan bővülő kínálatunkkal állunk a vevőink rendelkezésére.

2009 óta a holland, prémium kategóriába tartozó Calex cég kizárólagos magyarországi képviselete vagyunk.  Ez a márkanév kiemelkedő minőséget biztosít vásárlóink részére és rajtunk keresztül az egész országban jelen van a villamossági és lámpa szaküzletekben.

Folyamatosan várjuk az új boltok jelentkezését, akik megbízható beszállítót keresnek hosszútávra.

Tisztelettel:

Balogh László
Kayla Sun Kft.
Ügyvezető, tulajdonos